Майк Блумбърг твърди, че необразованите мръсници от Средния Запад са просто твърде глупави, за да използват обществени тоалетни.

Майк Блумбърг, бившият кмет на Ню Йорк, направи снобски и пренебрежителни забележки за жителите на Средния Запад, които са твърде неинформирани, за да приемат достъп до тоалетна на транссексуални през 2016 г. Коментарите, които бяха възродени в петък, показват колко пренебрежителни са много про-транссексуални активисти към хората които се осмеляват да не се съгласят с убеждението, че половата идентичност надделява над биологичния пол. Транссексуалните активисти бяха вбесени, по ирония на съдбата, как бившият кмет обиди жителите на Средния Запад, които не са съгласни с тях.

„Ние, интелигенцията, хората, които биха могли да влязат в тази стая, ние вярваме в много неща по отношение на равенството и защитата на индивидуалните права, които нямат смисъл за огромното мнозинство от хората“, каза Блумбърг пред публика в Оксфордския университет в отговор на решението за Брекзит.

„Те не се противопоставят на това, че вие ​​имате някакви права“, продължи Блумбърг, „но има фундаментална пропаст между нас, вярвайки, че индивидуалните права са на първо място и широко разпространеното схващане по света, смятам, че е справедливо да се каже, че социалните права идват първо.”

Тогава имаше елитарност относно географията.

„Дайте на някого работата да пътува до Средния Запад, да намери град и да продаде на тези хора идеята, че мъж с рокля трябва да бъде в съблекалнята с дъщеря си, ако искате да знаете дали е добър търговец. ” Можете да продадете всичко, ако можете да го продадете”, отговори той.

„Всичко, което правят, е да те зяпат и да те питат: „За какво, по дяволите, говориш?“ „Е, този човек идентифицира пола си като нещо различно от това, което е в акта им за раждане“, отбелязвате вие. ‘Какво имаш предвид?’ те питат. „Или си роден такъв, или си роден такъв.“

Тези забележки вбесиха транссексуалните активисти, като същевременно обиждаха жителите на Средния Запад и други, които смятат, че биологичният секс е по-важен от идентифицирането на пола.

Според Шарлот Клаймър думите на Блумбърг са „наистина грозни и дисквалифициращи“, биологичен мъж, който се идентифицира като жена и провежда кампании за транссексуалност.

„Транс хората открито живееха в Средния Запад много преди Bloomberg да се събуди една сутрин и да реши да започне да купува избори“, продължи Клаймър.

Активисти като Клаймър се присмиваха на споменаването на биологични момчета, които се идентифицират като жени и използват женската тоалетна като „някакъв мъж“. От тяхна гледна точка такъв човек е жена, защото той идентифицира като такъв, независимо от своята мъжка ДНК, въздействието на тестостерона върху тялото му от раждането или факта, че тялото му е израснало по различен начин от това на жената.

От друга страна, Bloomberg изглежда намекна, че всяко несъгласие с транссексуалната идеология произтича от липса на интелигентност и образование. Свързвайки Средния Запад с липсата на образование и интелигентност, той обиди цял географски регион на страната.

Въпреки това, по различни причини, широка коалиция от консерватори, феминистки и лесбийки се обединиха, за да се противопоставят на този мироглед.

Тъй като включва биологични мъже, които си пробиват път в женските пространства, феминистките нарекоха транссексуалното движение „движение за правата на мъжете“. Група лесбийки в Обединеното кралство се опита да раздели LGB от T, но в крайна сметка реши да премахне L от акронима. „Let the L Out“ обвини транссексуалното движение, че насърчава „културата на изнасилването“, защото „промотира правото на хетеросексуалните мъже, които се „идентифицират“ като жени и лесбийки (въпреки че повечето от тях все още запазват мъжките си полови органи) да избират своите сексуални партньори пред правото на лесбийките да избират своите сексуални партньори.” Лесбийките са принудени да признаят писалката като женски орган, а хетеросексуалните сношения между мъже и жени се популяризират като вид лесбийски секс от тази нова „странна“ ЛГБТ политика.

Съвсем разумно е да се противопоставим на транссексуалното движение в банята. Vogueurs в цялата страна се възползваха от политиката на Target за отваряне на дамските си тоалетни и съблекални за биологични момчета, които се идентифицират като жени. През 2017 г. 5-годишно момче беше обвинено в сексуално насилие над 5-годишно момиче в тоалетната на момиче, след като твърдеше, че е „небинарно“. Джесика Янив, трансджендър провокатор, е обвинена, че е нападала момичета в бани, използвайки транссексуалната си идентичност.

Bloomberg трябва да се извини за своята арогантност и политически некоректна формулировка и за насърчаването на движение, което излага момичетата и жените на риск. За съжаление, той не е сам сред кандидатите за президент на Демократическата партия по тази тема, а други се оказаха по-способни да се обърнат към това опасно движение.

Споделете това :

Последни публикации

Категории