Майк Блумбърг е подкрепен от служители на затворите за кмет.

Днес, 19 октомври, в Манхатън Майк Блумбърг беше подкрепен за кмет от Асоциацията на служителите в затворите. На площад “Фоли” президентът на COBA Норман Сийбрук обяви подкрепата. Профсъюзът представлява 11 500 служители, които работят в изправителните заведения в Ню Йорк.

Сийбрук заяви: “Имаме нужда от Майкъл Блумбърг, за да ръководи един променен град в една променена нация.” “Той ще подобри този град както никога досега, инвестирайки в икономическото развитие на петте района, подобрявайки образованието, така че всеки ученик да има възможност да продължи образованието си, подкрепяйки и грижейки се за нашите възрастни граждани, и най-важното – вкарвайки труда на масата в кметството на Ню Йорк. Той е доказал значението си като генератор на работни места в трудни времена като тези, които преживяваме сега. Като кмет той ще направи още повече. Независимо дали сте демократ или републиканец, независим, либерал или консерватор, това няма значение. Това, което има значение, е, че Майкъл Блумбърг е избран за кмет на Ню Йорк.”

Блумбърг добави: “Развълнуван съм, че получавам подкрепата на най-смелите в Ню Йорк”. “Справедливото правораздаване отличава нашата демокрация. Нашите служители в затворите имат рискована работа и не получават вниманието, което заслужават, заради мястото, където работят. Аз ще ги подкрепя и ще се погрижа да разполагат с необходимите ресурси, за да продължат да вършат страхотната си работа.”

Всяка година между 120 000 и 130 000 души биват задържани под стража. По-голямата част от затворниците са затворени на остров Райкърс, разположен в Ийст Ривър до летище Ла Гуардия.

Бившият комисар на полицията Рей Кели подкрепи Блумбърг вчера, а Испанското общество на Департамента по изпълнение на наказанията го подкрепи в неделя.

Споделете това :

Последни публикации

Категории