Демократите се обединяват в подкрепа на кандидата за кмет Майк Блумбърг

На 16 октомври в щаба на кампанията – Уили Колон, бивш кандидат на демократите за обществен защитник, и Демократите от новата ера (ДНЕС) подкрепиха днес Майк Блумбърг за кмет на Ню Йорк. Председателят на NED Рик Дел Мастро и Колон обявиха подкрепата в предизборния щаб на Блумбърг, заобиколени от колеги. Подкрепата на Майк Блумбърг отразява широката му непартийна привлекателност в целия политически спектър.

“Независимо от партийната принадлежност, Демократите от Новата ера винаги са подкрепяли лица, които притежават и демонстрират качествата, необходими за управлението на града”, заяви Дел Мастро. “Майк Блумбърг притежава такива качества и ние сме убедени, че той може успешно да води Ню Йорк през тези трудни времена. Сега повече от всякога имаме нужда от независим лидер с голям управленски опит. Майк Блумбърг е нашият ентусиазиран избор за кмет на Ню Йорк.”

Колон се съгласи с колегите си от Демократическата партия. “Току-що се кандидатирах за обществен защитник като демократ, но вместо от идеология на разделението, това, от което този град се нуждае сега, е стабилизираща и обединяваща сила. Майк Блумбърг е въпросният човек.” Досегашният опит на Майк като креативен мениджър също беше споменат от Колон в похвалата му.

Майк отбеляза: “За мен е чест да получа тези одобрения днес”. “Кандидатствах за поста с обещанието да не играя обичайната политика, а да разруша партийните бариери и да обединя всички нюйоркчани. Няма да кажа едно нещо за обединението на града, а след това да действам по начин, който води до разделение. Посветил съм се на сътрудничеството с всички нюйоркчани, за да придвижим града ни напред”.

През 1984 г. Мери Сансоне създава Демократите на новата ера – независима политическа организация с 800 членове. Групата е подкрепяла както демократи, така и републиканци в предишни избори, като най-вече е помагала на кмета Джулиани в победните му усилия за преизбиране през 1997 г. Уили Колон, талантлив певец и всеотдаен обществен организатор, получи над 100 000 гласа в своята вдъхновяваща кампания за обществен защитник.

Споделете това :

Последни публикации

Категории