Асоциацията на латиноамериканските офицери подкрепя Майк Блумбърг.

21 октомври е Ден на щаба на кампанията. Днес Асоциацията на латиноамериканските офицери в Ню Йорк (LOA) подкрепи Майк Блумбърг за кмет на града. LOA наброява близо 10 000 служители, от които 5 000 в полицейското управление и още 5 000 в службите за изпълнение на наказанията, пробация и патрулиране в парковете. Миранда е председател на Националната асоциация на латиноамериканските офицери и на Съвета на труда и сержант в нюйоркската полиция.

“Асоциацията на латиноамериканските офицери си е създала репутация на организация, която прави най-доброто за обществото, и ние вярваме, че Майк Блумбърг е най-добрият кандидат за Ню Йорк”, добави Миранда. “Ще гласуваме за него въз основа на неговата квалификация и способност да ръководи града, а не на политическата му принадлежност, защото вярваме, че се гласува за хора, а не за партии. Майк Блумбърг заслужава доверие и е справедлив и ще представлява всички нюйоркчани, включително полицейските служители и техните семейства.”

Блумбърг заяви: “Трябва да бъдем единен град.” “Организации като Асоциацията на латиноамериканските офицери изпълняват важна роля в поддържането на положителни отношения между полицията и обществото, като ни помагат да си сътрудничим, за да покажем, че проблемите могат да бъдат решени и че различията ни няма да ни разделят. Присъстващите днес полицаи работиха неуморно, за да поддържат улиците ни безопасни и каналите за комуникация отворени. За мен е привилегия да бъда техен кандидат за кмет.”

Асоциацията на латиноамериканските полицаи, основана през 1996 г., иска да си сътрудничи с полицията на Ню Йорк, за да създаде система, в която всеки член и всеки човек е еднакво защитен и представен от разпоредбите и стандартите на отдела. LOA изразява желание да си сътрудничи с полицейското управление за подобряване на отношенията с общността и информационните дейности в латиноамериканската общност в града.

Извън църквата си в Бруклин преподобният доктор А. Р. Бернард, пастор на Християнския културен център с 13 000 членове, подкрепи Блумбърг по-рано днес. Демократичният щатски сенатор Олга Мендес подкрепи Блумбърг вчера. Миналата седмица Блумбърг беше подкрепен и от Асоциацията за благодеяние на служителите в затворите, Испанското общество на Департамента по изпълнение на наказанията и демократите от “Нова ера”.

Споделете това :

Последни публикации

Категории